Πολιτική Απορρήτου – Προσωπικά Δεδομένα

    1. Προοίμιο 

    Οι παρόντες όροι Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καλύπτουν τις προϋποθέσεις επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών/μελών και γενικά συναλλασσόμενων που συλλέγει η ατομική επιχείρηση της Μαρίας Λαγκούση του Δημητρίου, με τον διακριτικό τίτλο ΄΄ΣΤΡΑΤΗΣ LAMINATES – ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ΄΄, εφεξής ΄΄επιχείρηση΄΄ ή www.strati.gr και ο δικτυακός τόπος  αυτής www.strati.gr κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων αυτής (όπου στους παρόντες όρους αναφέρεται ο δικτυακός τόπος www.strati.gr η αναφορά αυτή αφορά την Μαρία Λαγκούση του Δημητρίου, ως υπεύθυνη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων). Οι παρόντες όροι δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών/χρηστών/μελών της www.strati.gr και γενικά συναλλασσόμενων με αυτήν και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία του. Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η www.strati.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε και πάσης φύσεως ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων της www.strati.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

    1. Συλλογή και χρήση δεδομένων

    Η www.strati.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα: α) όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες της, β) όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες της και γ) όταν επισκέπτεται τις σελίδες της ή/και εισέρχεται στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά της. Κατά την εγγραφή του επισκέπτη / χρήστη στην www.strati.gr οι ζητούμενες πληροφορίες είναι οι εξής: Όνομα, Επίθετο, Οδός, Αριθμός, Πόλη, Τ.Κ., Τηλέφωνο, Έτος γέννησης, Επάγγελμα, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

    Οι χρήστες της www.strati.gr μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email στο info@strati.gr.

    Η www.strati.gr συλλέγει συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του, (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά τη σύνδεσή του μέσω άλλης πλατφόρμας (εφαρμογές ios, android, Facebook, Google), (4) Στοιχεία επικοινωνίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή ενημερωτικών – διαφημιστικών μηνυμάτων.

    Η www.strati.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών για τρεις γενικούς λόγους:

    • την ενημερωτική υποστήριξη των πελατών / χρηστών του αναφορικά με το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της www.strati.gr.
    • την πραγμάτωση των εκάστοτε συναλλαγών των πελατών / χρηστών του σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του www.strati.gr.
    • την ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές και προωθητικές ενέργειες υπηρεσιών και προϊόντων της www.strati.gr.

    Επίσης, όταν οι επισκέπτες του ιστότοπου καταχωρούν σχόλια στο blog αυτού, καθώς και κριτικές (reviews) προϊόντων στις σχετικές φόρμες,  συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων και κριτικών (reviews) προϊόντων, καθώς και τη διεύθυνση IP του επισκέπτη, με σκοπό την ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων (spam), μέσω της υπηρεσίας Akismet της εταιρίας Automattic.

    Μια ανώνυμη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (αποκαλούμενη hash) ενδέχεται να αποσταλεί στην υπηρεσία Akismet για να βεβαιωθούμε ότι τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Akismet διατίθεται εδώ. Μετά την έγκριση του σχολίου σας ή της κριτικής προϊόντος, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό στο πλαίσιο του σχολίου σας.

    1. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

    Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει η www.strati.gr θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τους εδώ αναφερόμενους σκοπούς. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα τα οποία είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση του εκάστοτε σκοπού συλλογής τους. Δεν θα προβούμε σε καμία απολύτως άλλη επεξεργασία των συλλεγόμενων προσωπικών δεδομένων πέραν αυτών που περιγράφονται στους παρόντες όρους, εκτός εάν το υποκείμενο αυτών ειδικά έχει παράσχει τη συγκατάθεσή του για μια άλλη χρήση των προσωπικών του δεδομένων.

     

    1. Χρήση των προσωπικών δεδομένων για σκοπούς διαφήμιση

    Με σκοπό τη διαρκή βελτίωση και ενίσχυση των υπηρεσιών της www.strati.gr, ενδέχεται να αποστέλλουμε διαφημιστικά μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την επιχείρησή μας και τα οποία μπορεί να σας ενδιαφέρουν, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε δώσει την σχετική σας συγκατάθεση ή εάν έχουμε τα στοιχεία επικοινωνίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λόγω προγενέστερης μεταξύ μας συναλλαγής. Μπορείτε επίσης, να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή. Η αποστολή sms στον αριθμό κινητού τηλεφώνου, που μας έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας, γίνεται με σκοπό να σας ενημερώσει για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Μπορείτε μέσα από το λογαριασμό που έχετε φτιάξει στην ιστοσελίδα μας να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε ή όχι διαφημιστικό/προωθητικό υλικό μέσω sms.

    Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για διαφημιστικούς σκοπούς, εκτός εάν έχετε δώσει την προηγούμενη ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή σας. Η εγγραφή κάθε ενδιαφερόμενου στην υπηρεσία newsletter της www.strati.gr, συνιστά άνευ άλλου ότι έχει δοθεί η σχετική συγκατάθεση. Ωστόσο, για υπάρχοντες πελάτες, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουμε λάβει στα πλαίσια ήδη υπάρχουσας πελατειακής σχέσης, για να παρέχουμε υλικά μάρκετινγκ που σχετίζονται με παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες που προηγουμένως έχετε ζητήσει, χρησιμοποιήσει ή ίσως σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε, ωστόσο, να αντιταχθείτε στη χρήση αυτή κατά το χρόνο της συλλογής και κάθε φορά που στέλνεται ένα μήνυμα. Προκειμένου να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σκοπούς μάρκετινγκ, ακολουθήστε τις οδηγίες μέσα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε.

    Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails) μας προς στους πελάτες μας αναφορικά με τις παραγγελίες τους θα αποστέλλονται μέσω της υπηρεσίας transactional service (mailgun.org) (πολιτική απορρήτου εδώ https://www.mailgun.com/privacy-policy – Προστασία Προσωπικών Δεδομένων GDPR εδώ https://www.mailgun.com/gdpr.
    Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails) μας προς στους πελάτες μας που θα κάνουν εγγραφή στο newsletter του ιστότοπου, θα αποστέλλονται μέσω της υπηρεσίας mailchimp (πολιτική απορρήτου εδώ https://mailchimp.com/legal/privacy/

     

    1. Λογαριασμός χρηστών – επισκεπτών

    Η www.strati.gr παρέχει, μέσω των δικτυακών της τόπου στους χρήστες τις υπηρεσίες μελών, κατόπιν αποδοχής των όρων χρήσης και ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης – εγγραφής των στοιχείων τους. Μόλις ο επισκέπτης/χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής, θα παραλάβει επιβεβαίωση ενός προσωπικού κωδικού (password) πρόσβασης και του ονόματος χρήσης (username) που ο ίδιος θα έχει ορίσει. Οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήστη και γενικότερα τον λογαριασμό τους (user account). Οι χρήστες συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα την www.strati.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, οι χρήστες ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout). Η www.strati.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των χρηστών-επισκεπτών να τηρήσουν και να ακολουθήσουν την παρούσα διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση που η www.strati.gr αντιληφθεί την οιαδήποτε παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των εγγεγραμμένων χρηστών της, θα ενημερώνει σχετικώς το υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων του οποίου τα προσωπικά δεδομένα υπέπεσαν σε παράνομη επεξεργασία, καθώς και την ΑΠΔΠΧ, εντός 48 ωρών από τη στιγμή που η εν λόγω παράνομη επεξεργασία έγινε αντιληπτή από αυτήν.

     

    1. Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων

    Η www.strati.gr εφαρμόζει συγκεκριμένες διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφάλειας, προκειμένου να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται από απώλεια, μεταβολή, καταστροφή και γενικά από κάθε κακόβουλή ή παράνομη χρήση.

    Η www.strati.gr δεσμεύεται όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας της. Η www.strati.gr έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες διαφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα. Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε παράνομη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, αλλαγή ή καταστροφή. Επίσης εξασφαλίζουν ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον σκοπό που έχουν συλλεχθεί. Η σύνδεσή σας είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιείται τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Google Chrome, Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στην ιστοσελίδα.
    Εφαρμόζουμε το κατάλληλο επίπεδο ασφαλείας και έχουμε υλοποιήσει τις απαραίτητες φυσικές, ηλεκτρονικές και διοικητικές διαδικασίες για τη διασφάλιση των δεδομένων που συλλέγουμε από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη γνωστοποίηση ή πρόσβαση σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διαβιβάζονται, αποθηκεύονται ή αποτελούν με διαφορετικό τρόπο αντικείμενο επεξεργασίας. Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ακολουθούν τα ευρέως αποδεκτά διεθνή πρότυπα και αναθεωρούνται και επικαιροποιούνται όποτε απαιτείται, ώστε να πληρούν τις επιχειρηματικές ανάγκες της επιχείρησης, αλλαγές στην τεχνολογία και τις κανονιστικές – νομοθετικές ρυθμίσεις. Η δυνατότητα πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα χορηγείται μόνο στο προσωπικό ή άμεσους συνεργάτες της επιχείρησης που απαιτείται να έχουν γνώση αυτών για την εξυπηρέτηση των σκοπών συλλογής αυτών. Σε περίπτωση παραβίασης της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία θα τηρήσει την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με την αρμοδίως ανακοίνωση της παραβίασης.

    Η www.strati.gr απαιτεί από της υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας της να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες της το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στους παρόντες όρους. Σε καμία άλλη περίπτωση η www.strati.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς προηγούμενη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση.

    1. Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα (Διόρθωση ή/και διαγραφή προσωπικών δεδομένων)

    Εφόσον το υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων επιθυμεί, μπορεί να αιτηθεί οποτεδήποτε να ενημερωθεί σχετικά με τα προσωπικά του δεδομένα που τηρούνται από την www.strati.gr, τους αποδέκτες τους, τον σκοπό της τήρησης και της επεξεργασίας τους καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση ή τη διαγραφή τους, ή να δηλώσει ότι ανακαλεί την συγκατάθεση του για περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων ολικά ή μερικά, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@strati.gr από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχει δηλώσει. Επίσης, έχει το δικαίωμα να αναθεωρήσει τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και γενικά να ασκήσει κάθε δικαίωμα που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

    Τα προσωπικά δεδομένα που μας γνωστοποιεί ο χρήστης/μέλος μέσω της www.strati.gr, είτε κατά την εγγραφή του είτε και σε μεταγενέστερο στάδιο, συλλέγονται και τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εθνικού και κοινοτικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και του Ν. 3471/2006, ως κάθε φορά ισχύουν.

    Ειδικότερα ο κάθε χρήστης/μέλος, μετά από αίτημά του έχει:

    • Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για αυτόν.
    • Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών δεδομένων του.
    • Δικαίωμα συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων του, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα αυτά είναι αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας των δεδομένων του.
    • Δικαίωμα για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων του. Ορισμένα δεδομένα θα διαγράφονται μόνο μετά από μια καθορισμένη περίοδο διακράτησης, για παράδειγμα επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις υποχρεούμαστε εκ του νόμου να διατηρούμε τα δεδομένα, ή επειδή τα δεδομένα απαιτούνται για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντί του.
    • Δικαίωμα δέσμευσης των προσωπικών δεδομένων του, ήτοι σε ορισμένες περιπτώσεις που προβλέπονται από το νόμο, θα δεσμεύσουμε τα δεδομένα του, εάν μας το ζητήσει το υποκείμενο αυτών.
    • Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του, η οποία μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.
    • Δικαίωμα για προβολή αντιρρήσεων κατά την επεξεργασία των δεδομένων του. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να προβάλει αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του στο μέλλον, εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στη βάση μίας εκ των νομικών αιτιολογήσεων που προβλέπονται στο άρθρο 6 (1ε ή 1στ) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679. Εάν προβάλετε αντιρρήσεις, θα παύσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν νόμιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία τους. Η επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς διαφήμισης δεν συνιστά νόμιμο λόγο.

    Ενδεχομένως να παραστεί ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε και να διατηρήσουμε προσωπικά δεδομένα για νομικούς λόγους και λόγους συμμόρφωσης, όπως η πρόληψη, ανίχνευση, ή διερεύνηση ενός εγκλήματος, πρόληψη απώλειας, απάτης ή οποιασδήποτε άλλης κατάχρησης των υπηρεσιών μας και των συστημάτων πληροφορικής. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για απαιτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου, σκοπούς ασφάλειας πληροφοριών, ή για την προστασία ή ενάσκηση των δικαιωμάτων μας, του απορρήτου, της ασφάλειας, της περιουσίας ημών ή άλλων προσώπων.

    1. Μεταβίβαση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων

    Η www.strati.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε μεταβίβαση, πώληση, ενοικίαση ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση, κοινοποίηση και διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων που τηρεί σε κανένα τρίτο. Η www.strati.gr μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν :

    • Έχει τη ρητή συγκατάθεση των υποκειμένων για τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων.
    • Η διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το www.strati.grκαθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών / μελών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το www.strati.grέχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/μέλη του www.strati.gr γνωστοποιουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς το www.strati.gr, στα πλαίσια των σχέσεων αυτής με τους επισκέπτες/χρήστες/μέλη του.
    • Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

     

    1. Cookies

    Η www.strati.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη/χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων της www.strati.gr. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της www.strati.gr και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες της www.strati.gr είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Ο επισκέπτης / χρήστης της www.strati.gr μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της www.strati.gr, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων της www.strati.gr δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

    Τα cookies χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:
    – Αναγκαία Cookies .Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών της ιστοσελίδας, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι αγορών, την αποθήκευση προϊόντων στην λίστα επιθυμιών (wishlist), την ηλεκτρονική πληρωμή. Χωρίς τα απαραίτητα Cookies, αναστέλλεται άμεσα η ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος της ιστοσελίδας, περιορίζεται η προσωπική εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη, καθώς και βασικές λειτουργίες e-commerce δυσλειτουργούν.
    – Cookies λειτουργικότητας. Τα εν λόγω cookies καταγράφουν τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σας, συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στο να βρίσκετε ευκολότερα αυτό που αναζητάτε.
    – Cookies επιδόσεων. Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες της ιστοσελίδας χρησιμοποιούν αυτήν. Δίνουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα, μας ενημερώνουν εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την πλοήγηση κλπ.. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που εντοπίζουν τον επισκέπτη, καθώς οι πληροφορίες είναι συγκεντρωτικές και ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της ιστοσελίδας.
    – Cookies Διαφήμισης. Τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται με σκοπό να παρέχουν διαφημίσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντα του επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή διαφήμισης ή προσφορών που ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες του επισκέπτη. Επίσης μας βοηθούν στη αποτύπωση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών μας ενεργειών.
    – Cookies και Facebook Analytics. Είναι υποσύνολο των Cookies λειτουργικότητας και προσφέρουν τη δυνατότητα αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας των διάφορων λειτουργιών της ιστοσελίδας μας.
    Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google και του Facebook, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της επιχείρησης σε ιστότοπους στο διαδίκτυο, να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στην ιστοσελίδα.
    Η www.strati.gr έχει δικαίωμα να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα για επαναληπτικό μάρκετινγκ.
    Μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από μία τέτοια χρήση των cookies από την Google και από το Facebook. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τον Περιηγητή σας (chrome, firefox, edge κλπ), να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.
    Η www.strati.gr δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics, Google Adds, Google DoubleClick και Facebook Pixel  για στατιστικά στοιχεία και διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google κλπ). Χρησιμοποιώντας τις σχετικές Ρυθμίσεις Διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από διαφημίσεις προβολής αλλά και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου. Πολιτικές απορρήτου των άνω εδώ https://policies.google.com/privacy, https://www.facebook.com/about/privacy/.

    Η www.strati.gr παίρνει εικόνες από την διαδικτυακή πλατφόρμα instagram και τις εμφανίζει στον ιστότοπο καταλείποντας ένα ηλεκτρονικό στίγμα στον τερματικό του χρήστη (πολιτική δεδομένων εδώ https://help.instagram.com/155833707900388.

    Η www.strati.gr συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητεςκατηγορίες.
    Η www.strati.gr δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με τα Google Analytics καιFacebookAnalytics.
    Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτή την πολιτική για cookies οποτεδήποτε. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα πολιτική Cookies θα ισχύσουν από τη στιγμή που η αναθεωρημένη πολιτική Cookies είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.

    1. Υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου

    Για τη χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου της www.strati.gr από τον επισκέπτη / χρήστη ζητούνται ή ενδεχομένως να ζητηθούν τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο/ Επωνυμία Επιχείρησης – Διεύθυνση φυσικού προσώπου /Έδρα επιχείρησης – ΤΚ – Τηλέφωνο – E-mail – fax – ΑΦΜ – ΔΟΥ – Πόλη – Χώρα. Τα ανωτέρω στοιχεία απαιτούνται και για την έκδοση των σχετικών φορολογικών παραστατικών και διατηρούνται στο αρχείο της επιχείρησης. Τα στοιχεία που αφορούν τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του επισκέπτη / χρήστη ουδέποτε δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους.

    Συμπληρωματικά ενδεχομένως να ζητηθούν περαιτέρω πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχει αιτηθεί ο ενδιαφερόμενος πελάτης. Η www.strati.gr χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που κατά τα άνω έχει συλλέξει κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της παραγγελίας, ώστε να επικοινωνήσει η επιχείρηση με σκοπό την παράδοση της παραγγελίας στο μέρος που έχει υποδείξει ο πελάτης, για την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη, για άλλα προϊόντα που προσφέρονται από την www.strati.gr και για ειδικές προσφορές της επιχείρησης. Η www.strati.gr δεν συλλέγει ούτε διατηρεί δεδομένα τραπεζικών πληροφοριών, όπως ενδεικτικά είναι στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικών λογαριασμών. Η www.strati.gr δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί με τους οποίους συνεργάζεται για την ολοκλήρωση των εμπορικών συναλλαγών.

     

    1. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ανηλίκων

    Η www.strati.gr δεν θα συλλέξει ή επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα ανηλίκων ηλικίας κάτω των 16 ετών, εκτός εάν έχει δοθεί γονική συναίνεση. Εάν αντιληφθούμε ότι τα προσωπικά δεδομένα ενός κατά τα άνω ανηλίκου συλλέχθηκαν εν αγνοία μας, θα διαγράψουμε τα δεδομένα αυτά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

    1. Φιλοξενία, Backup αρχείων και έλεγχος δεδομένων

    Όλοι οι διακομιστές web και η φιλοξενία τους διαχειρίζονται από την ομάδα της Qbrains Complete Digital Agency. Αυτό περιλαμβάνει φιλοξενία ιστοσελίδων, βάσεις δεδομένων ιστού, αποθήκευση αρχείων, API και αρχεία καταγραφής. Η πολιτική απορρήτου της Qbrains Complete Digital Agency είναι διαθέσιμη εδώ.

    Η CloudFlare είναι μια υπηρεσία βελτιστοποίησης και διανομής κυκλοφορίας web που παρέχει η CloudFlare Inc. Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει η CloudFlare είναι να φιλτράρει όλη την επισκεψιμότητα της Ιστοσελίδας, δηλαδή την επικοινωνία μεταξύ του δικού μας ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησης του χρήστη, ενώ επιτρέπει επίσης τη συλλογή αναλυτικών δεδομένων από αυτόν τον ιστότοπο. Η πολιτική απορρήτου της CloudFlare είναι διαθέσιμη εδώ.

    Όλα τα αντίγραφα ασφαλείας διαχειρίζονται από την ομάδα της Qbrains Complete Digital Agency και αποθηκεύονται στην πλατφόρμα υπηρεσιών Amazon Web Services που βρίσκεται σε διάφορες περιοχές σε όλο τον κόσμο αλλά και σε τρίτες μονάδες Private N.A.S. Farms. Μπορείτε να δείτε την πολιτική της Amazon εδώ  Ενώ μπορείτε να δείτε και εδώ για την υπηρεσία που αφορά την οργάνωση των backup δεδομένων

    1. Εφαρμοστέο δίκαιο

    Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του www.strati.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, και ειδικότερα του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και του Ν. 3471/2006, όπως κάθε φορά ισχύουν. Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση η www.strati.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων στα πλαίσια του ισχύοντος στο υπάρχον ή και μελλοντικό νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μην επισκέπτεται και να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της www.strati.gr. Η επίσκεψη και χρήση των υπηρεσιών της www.strati.gr συνιστά άνευ άλλου την πλήρη αποδοχή των όρων του παρόντος.