ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ

Σχετικά με εμάς

Για εμάς, το δάπεδο είναι κάτι περισσότερο από μια επιχείρηση – είναι πάθος. Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και θέλουμε να μοιραστούμε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό μας με τους πελάτες μας.

Ίσως ήδη γνωρίζετε ότι είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση, 2η γενιά πατωματάδες. Αυτό που αξίζει να πούμε είναι ότι με πολλή δουλειά, με επιμονή και υπομονή αλλά και με μεγάλη πίστη στην ελληνική αγορά, αποφασίσαμε να «μείνουμε Ελλάδα» και καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολύ στενές σχέσεις τόσο με τους προμηθευτές όσο και με τους πελάτες μας. Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα προϊόντα και τα προσφέρουμε στους πελάτες και συνεργάτες μας με βαθειά γνώση του αντικειμένου.

Με την χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου φτάσαμε στα περισσότερα σημεία της Ελλάδας και καταφέραμε να συμβάλλουμε με τα προϊόντα και τη γνώση μας σε πολλές κατασκευές, από οικιακές έως και βαριές επαγγελματικές.

Η Φιλοσοφία μας – Τρόπος Ζωής

Έχουμε αποφασίσει να κρατήσουμε τον πήχη μακριά από λογιστικές πρακτικές. Πιστεύουμε πως μία όμορφη κατασκευή φτιάχνεται με κόπο και μεράκι, κομμάτι – κομμάτι. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Όχι σαν τους ανθρώπους που αύριο δεν θα ξαναδείτε αλλά σαν τους φίλους εκείνους που θα είναι εκεί όποτε τους χρειαστείτε.

Με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε και να αυξήσουμε την επιλογή των παρεχόμενων προϊόντων σε ξύλινα και laminate πατώματα όπως και στα κατάλληλα εξαρτήματα. Χρησιμοποιώντας στρατηγικές συνεργασίες, θα συνεχίσουμε να διαχειριζόμαστε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Η βελτίωση και η επέκταση του περιεχομένου μας είναι μια διαρκής διαδικασία που βοηθά τον ιστότοπό μας να εξελιχθεί, όχι μόνο από την ποσότητα των διαθέσιμων πληροφοριών, αλλά και από τον τρόπο παρουσίασής τους.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε κι εσείς σε αυτό το ταξίδι και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα μάθετε κι εσείς μαζί μας και θα καταφέρετε να δημιουργήσετε κατασκευές όμορφες, ανθεκτικές αλλά και διαχρονικές!


Εφαρμογή Επισκευή Συντήρηση Ξύλινων Πατωμάτων & Laminate – Ηρακλής Στρατής

X