ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ

Γιατί ΣΤΡΑΤΗ?

Μπορεί να αγοράσετε ένα δάπεδο μόνο μία φορά στη ζωή σας αλλά θα το πατάτε και θα το αγαπάτε κάθε μέρα, για όλη τη ζωή σας.

Όταν επιλέγετε ένα νέο δάπεδο για το σπίτι ή το γραφείο, συνήθως σας απασχολεί το χρώμα και η τιμή του. Στα δάπεδα ΣΤΡΑΤΗ θα βρείτε, από πρακτικές επιλογές δαπέδων DIY μέχρι οδηγίες εγκατάστασης βήμα προς βήμα. Ξεχωρίζουμε, με εξαιρετική γνώση του αντικειμένου, τα καλύτερα ανά κατηγορία υλικά και τα προσφέρουμε στους πελάτες και συνεργάτες μας στις καλύτερες τιμές.

Ταυτόχρονα, προσφέρουμε πρακτικές λύσεις σε πιθανά ζητήματα κατασκευής αλλά και τεχνική υποστήριξη όπου χρειάζεται. Μεταφράζουμε τις επιθυμίες των πελατών μας και τις προσαρμόζουμε στα πραγματικά δεδομένα της κατασκευής τους.

Εκτιμούμε την υγεία και την ευημερία του πλανήτη και των ανθρώπων. Επιλέγουμε υλικά που προέρχονται από αειφόρες εκμεταλλεύσεις και κατασκευάζονται λαμβάνοντας υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητά του. Επιλέγουμε μόνο αυτά που πληρούν όλες τις προδιαγραφές, συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και διασφαλίζουν ποιοτικότερους χώρους διαβίωσης.

Με τη χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου φτάσαμε στα περισσότερα σημεία της Ελλάδας και καταφέραμε να συμβάλουμε με τα υλικά και τη γνώση μας σε αξιόλογες κατασκευές, οικιακές και επαγγελματικές.

Θέλουμε να αγαπάτε τους χώρους που ζείτε και εργάζεστε. Έχουμε αποφασίσει να κρατήσουμε τον πήχη μακριά από λογιστικές πρακτικές. Πιστεύουμε πως μία όμορφη κατασκευή φτιάχνεται με κόπο και μεράκι, κομμάτι – κομμάτι. Εμείς, θα είμαστε δίπλα σας.  Όχι σαν τους ανθρώπους που αύριο δεν θα ξαναδείτε αλλά σαν τους φίλους εκείνους που θα είναι εκεί, όποτε τους χρειαστείτε.

X