Μεταφορά & Τρόποι Αποστολής

 1. Οι μεταφορές έως 20 Kgr (maximum 1,5 μέτρο μήκος) εξυπηρετούνται με την υπηρεσία ΕΛΤΑ ΔΕΜΑΤΑ και φθάνουν μέχρι το πλησιέστερο ταχυδρομείο. Ο παραλήπτης εξυπηρετείται από το ταχυδρομικό κατάστημα ανάλογα με τις δυνατότητες της περιοχής.

 

 1. Οι ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ισχύουν μόνο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, για παραγγελίες από 99 Ευρώ και πάνω, βάρος μέχρι 350 Kgr και εμπορεύματα που έχουν αγορασθεί σε ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ.  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ

 

 1. Τα προϊόντα που έχουν αγορασθεί με έκπτωση ή σε ειδικές τιμές προσφοράς, παραλαμβάνονται από το κατάστημά μας στην Αγ. Παρασκευή του δήμου Θέρμης ή αποστέλλονται στη διεύθυνση που ο πελάτης/χρήστης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του.  Η εταιρεία μας επιλέγει ελεύθερα τα μέσα αποστολής εφόσον ο τόπος παράδοσης εξυπηρετείται από το δίκτυο διανομής μας, και τα γνωστοποιούμε στον πελάτη είτε τηλεφωνικά είτε στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της αποδοχής της παραγγελίας. Ο πελάτης/χρήστης ενημερώνεται με τον παραπάνω τρόπο και για τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας. 

 

 1. Αν η αποστολή αφορά νησιωτικό, απομακρυσμένο ή δυσπρόσιτο προορισμό (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) τότε ο πελάτης/χρήστης υπάρχει η περίπτωση να ενημερωθεί κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σχετικά με τα ακριβή έξοδα αποστολής.

 

 1. Στις περισσότερες περιοχές η παράδοση ορίζεται έως την διεύθυνση παραλαβής που έχετε δηλώσει (επί πεζοδρομίου).  Στις περιπτώσεις όπου το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών αδυνατεί να παραδώσει στο πεζοδρόμιο της εισόδου η παράδοση θα γίνεται στις κοντινότερο δυνατό σημείο παράδοσης.

 

 1. Η παράδοση αφορά μεγάλα αστικά κέντρα. Σε περιπτώσεις Δημοτικών Διαμερισμάτων ή περιοχών που μπορούν να χαρακτηρισθούν ως «απομακρυσμένες περιοχές», τότε τα εμπορεύματα φθάνουν μέχρι τις πλησιέστερες αποθήκες της μεταφορικής και παραλαμβάνονται από εκεί από τον παραλήπτη. 

 

  1. Σε περίπτωση που στην διεύθυνση παράδοσης που έχει δώσει ο πελάτης/χρήστης είναι δύσκολη η πρόσβαση από μέσο μεταφοράς της εταιρείας/πρακτορείου μεταφορών (πχ φορτηγό) ή δεν επιτρέπεται η είσοδος στα μέσα μεταφοράς της εταιρείας/πρακτορείου μεταφορών, τότε παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας έτσι ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Σε περίπτωση που δεν γίνει η ενημέρωση τότε η εταιρεία/πρακτορείο μεταφορών έχει το δικαίωμα να σας παραδώσει τα προϊόντα στο κοντινότερο προσβάσιμο από το μέσο μεταφοράς σημείο ή να ζητήσει επιπλέον χρέωση από τον πελάτη/χρήστη για την παράδοση των εμπορευμάτων έως το πεζοδρόμιο της εισόδου.  Σε κάθε περίπτωση, οι παραγγελίες παραδίδονται ΕΠΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ .

 

 

 1. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει ο ίδιος τον τρόπο αποστολής με εκ μέρους του εντεταλμένο μεταφορέα, τότε η εταιρία μας αναλαμβάνει την υποχρέωση να παραδώσει την παραγγελία (σε άρτια κατάσταση και συσκευασία), στον μεταφορέα που ορίζει ο αγοραστής στην Θεσσαλονίκη.

 

 1. Οι παραλαβές των πωληθέντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος προϊόντων και υπηρεσιών, όταν αυτά είναι διαθέσιμα, μπορούν να γίνουν από το κατάστημά μας στο Δ.Δ. Αγία Παρασκευή του δήμου Θέρμης κατόπιν συνεννοήσεως. 

 

 1. Ο χρόνος παράδοσης των πωλουμένων προϊόντων και υπηρεσιών προσδιορίζεται στην παραγγελία αναλόγως της διαθεσιμότητας, επιβεβαιώνεται στην αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της εταιρείας, και είναι το πολύ εξήντα(60) εργάσιμες ημέρες από το χρόνο της κατάρτισης της πώλησης εκτός αν υπάρξει ειδική, διαφορετική συμφωνία των μερών που επιβεβαιώνεται εγγράφως, με ηλεκτρονική αλληλογραφία. Σε περίπτωση που τέτοιος χρόνος δεν συμφωνηθεί και επιβεβαιωθεί για οποιοδήποτε λόγο με τον ανωτέρω τρόπο, η παράδοση θα γίνεται το αργότερο εντός εξήντα (60) εργάσιμων ημερών από την αποδοχή της παραγγελίας και κατάρτιση της πώλησης.

 

 1. Διατηρούμε πάντα το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγουμένη προειδοποίηση.

 

 1. Σε κάθε περίπτωση, η διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων, τα ακριβή έξοδα μεταφοράς, οι ημέρες παράδοσης & ο τόπος άφιξης της παραγγελίας θα είναι πλήρως καταγεγραμμένα στην επιβεβαίωση της παραγγελίας.